Twitter Fotoğraf Paylaşımı Başladı

Sosyal ağ çılgınlığının Facebooktan sonraki ikinci en büyük adresi olan Twitter, farklı yapısı sayesinde her geçen gün kullanıcı sayısını artırıyor.
Ülkemizde de internet kullanıcıları yavaş yavaş Twitter’a alışmaya başladılar. Sadece 140 karakter ile duygu ve düşüncelerinizi paylaşabildiğiniz Twitter, bugünden itibaren fotoğraf paylaşımına da olanak tanımaya başladı.
Önceleri Twitpic ve benzeri hizmetler aracılığıyla Twitter hesabından fotoğraf ve resim paylaşabilmek mümkündü. Şimdi ise doğrudan Twitter’ı kullanarak resimleri paylaşabiliyoruz.

Daha Kolay Paylaşım
İleti girilen yerin sol alt tarafında çıkan kamera işaretine tıklandığında, yüklemek istediğiniz resmi seçebileceğiniz pencere çıkıyor. Buradan seçiminizi yapıp, resmi kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Göndereceğiniz resimlerin boyutu en fazla 3 MB olabiliyor.
Paylaştığınız resim pic.twitter.com adresli bir link şeklinde paylaşılıyor. Dilerseniz belli “hashtag’ler”  için de atabiliyorsunuz. Böylece o hashtag için bir galeri oluşuyor.
Photobucket desteğiyle sunulan bu yeni hizmetin Twitter’da fotoğraf paylaşımını artıracağı kesin. Twitter, bugüne kadar hizmet veren Twitpic, yFrog ve benzeri hizmetlere destek vermeye de devam edecek.
 


Written by

0 yorum: